Handelsbetingelser

Fortrydelsesret
De kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17.Fortrydelsesfristen

 

Kan jeg fortryde mit køb?
Ja, hvis du er privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret. Vær opmærksom på at du ifølge købeloven selv  skal betale for fragten tilbage til Hobby og fest
 

Ved erhvervskøb/institutioner er der ingen fortrydelsesret. Du er dog velkommen til at kontakte os, og vi vil  vurdere om vi i den enkelte sag kan yde en ekstraordinær service.


Undersøg varer straks ved modtagelsen for at få dækket eventuelle transportskader. Hvis der ikke er tid til at få varerne kontrolleret imens chaufføren er tilstede, så noter på fragtbrev / fragtkvitteringen, at varerne modtages med forbehold for transportskade. På denne måde vil det være muligt at få beskadigede varer godtgjort af transportfirmaet, alternativt hvis der intet noteres på fragtbrev er det ikke muligt at få godtgørelse herfor. hobbyogfest@gmail.com dækker ikke skader, der er sket efter, at varerne er udleveret fra vores lager til transportøren.


Vi modtager ikke returpakker uden omdeling eller pr. efterkrav. Det er købers ansvar, at pakken bliver leveret på sælgers adresse, Ligeledes modtager sælger ikke pakker sendt pr. efterkrav. Det er dit ansvar at varen kommer hel frem til os, du skal derfor sørge for at varen er korrekt emballeret   inden du sender den retur. Såfremt varen lider skade under transport, vil du være erstatningsansvarlig.


Husk at varen altid skal sendes tilbage i ubrudt original emballage, så den kan sælges som ny igen. Ellers skal du betale for værdiforringelsen.


Husk Skaffe vare tages ikke retur.


Du er forpligtet til straks og senest dagen efter levering at foretage kontrol af, at det leverede antal varer svarer til din bestilling, samt undersøge varerne for eventuelle mangler. Er en vare beskadiget ved ankomst, eller er der ikke leveret den korrekte mængde, skal du STRAKS reklamere til os på hobbyogfest@gmail.com, hvorefter vi vil afhjælpe fejlen så hurtigt som muligt. Reklameres der ikke rettidigt, bortfalder retten til at gøre mangler gældende.

 

Hvis en pakke kommer retur til os grundet manglende afhentning, forbeholder vi os   retten til at opkræve  op til kr. 99,00 i forsendelses- og administrationsgebyr

 

 Emballeringsguide:

 Brug en kasse af god kvalitet, der er større end selve indholdet.

 Fyld kassen ud med stødabsorberende materiale som bobleplast, eller flamingokryds, så indholdet ligger   fast, når kassen rystes.

 Hvis pakken indeholder flere dele, så pak dem ind hver for sig, så de ikke kan beskadige hinanden.

 Luk kassen ved alle kanter med åbninger med kraftig tape, der er mindst fem centimeter bredt.

 Husk altid at gemme kvitteringen, som du får, når du afleverer din pakke hos fragtfirmaet.

 

 Kan jeg sende min vare retur til en pakkeshop i nærheden af Hobby og fest

 Nej desværre ikke, varen skal leveres retur direkte til vores adresse på Kingosvej 4, 7100 vejle


 Kan jeg aflevere min vare til Hobby og fest adresse i Vejle?

 Ja, du må meget gerne indlevere varen på adressen i vejle.


 Hvornår og hvordan får jeg mine penge tilbage?

 Har du betalt med MobilePay, vil du typisk modtage beløbet retur på din konto i løbet af 5-8 dage. Evt.   tilbagebetaling vil ske til det MobilePay nr, som varen er betalt med. Vi kan desværre ikke refundere et   beløb til en anden persons konto. Dette er for at sikre os (og dig som kunde) mod forsøg på svindel.

 

 Jeg ønsker at returnere min vare, hvad gør jeg?

 Ring : +45 28965547 eller mail til : hobbyogfest@gmail.com

CVR-nummer 15969636


Mobilepay 448560


Bankoverførsel

reg 9560 6581586424